Vielse

Dåb, konfirmation, vielse og begravelse i Valgmenigheden følger de samme autoriserede ritualer som i den øvrige del af Folkekirke. Dåb og Vielse har samme juridiske gyldighed som i den øvrige del af Folkekirken. Der betales ikke kirkeskat men medlemsbidrag til Bøvling menighed . VIELSE Bryllup er gratis for et medlem, der ønsker at blive gift i valgmenigheden – uanset om den tilkomne er medlem eller ej. Der rettes henvendelse i præsten i god tid og der aftales et møde. Inden da skal man rekvirere en ”Prøvelsesattest” på Borger.dk i bopælskommunen. Ønsker man navneændring i forbindelse med selve bryllupsdatoen søger man også på Borger.dk En prøvelsesattest må kun være 3-4 md gammel ved indgåelse af ægteskab.

Vielse