Studiekreds

NYT – NYT En Studiekreds / samtale ”om Livsaldre”. Som menneske gennemgår vi livets faser; barndom, ungdom, voksenliv, alderdom. I kirken har vi fire ritualer, som bruges i forbindelse med nogle af livets overgange: dåb, konfirmation, vielse og begravelse. Med udgangspunkt i div. tekster, som belyser disse forskellige livsaldre, -faser og –overgange, vil vi tale sammen om, hvordan synet på og vilkårene for dem er, og hvordan de har ændret sig, på godt og ondt. Vi kommer på ægte grundtvigsk vis, rundt om både skole, samfund og kirke. Emner der berører os alle, uanset hvor vi er – for det handler om vores eksistens. Teksterne kan fås hos mig fra 1. januar, og jeg komme med et oplæg inden fælles samtale. Medbring brød/kage så er kaffen klar! Det foregår i Valgmenighedens konfirmandstue følgende onsdage fra kl. 19.30 -21.30 21. januar – Dåb. Barndom. At blive forældre. At blive bedsteforældre. Ny identitet. 18. februar – Konfirmation. Ungdommen. De mange valg! 18. marts – Vielse. Voksenliv. Familieliv og arbejdsliv – hænger det sammen? 29. april – Begravelse. Tab v/ dødsfald. Tab af livsmuligheder. v/alderdom –                  tab af livsmod?