Konfirmation

Dåb, konfirmation, vielse og begravelse i Valgmenigheden følger de samme autoriserede ritualer som i den øvrige del af Folkekirke. Dåb og Vielse har samme juridiske gyldighed som i den øvrige del af Folkekirken. Der betales ikke kirkeskat men medlemsbidrag til Bøvling menighed . KONFIRMATION Ønsker I jeres barn konfirmeret i Mariekirken, Bøvling Valgmenighed, retter I henvendelse til præsten. For at blive konfirmeret skal man være døbt. Er man ikke døbt, kan man blive det inden konfirmationen. Konfirmationsundervisningen foregår efter skoletid Ønsker man at lade sit barn konfirmere i Valgmenigheden forudsættes det at mindst en af forældrene er medlem af menigheden.

Konfirmation