Kirkelige handlinger

Præsten Marianne Nørgaard Gyldenkærne kan du ringe til på tlf. 97885650 el. du kan sende en e-mail til boevling.valgmenighed@gmail.com Information om kirkelige handlinger Dåb - aftales med valgmenighedspræsten i god tid. Barnets fødselsanmeldelse, forældrenes dåbsattester samt vielsesattest sendes/afleveres til sognepræsten i forældrenes bopælssogn med anmodning om videre foranstaltning til valgmenighedspræsten.  Konfirmation Alle kan blive konfirmeret ved henvendelse til præsten, og efter at have været med til konfirmationsforberedelse, men det ses gerne at forældrene melder sig ind i valgmenigheden. Vielse - aftales med valgmenighedspræsten i meget god tid. Parrets dåbsattester og en prøvelsesattest, som udstedes af borgmesterkontoret i den kommune, hvor een af parterne bor, sendes/afleveres til sognepræsten med anmodning om videre foranstaltning til valgmenighedspræsten. Begravelse Tidspunkt aftales først med valgmenighedspræsten. Dødsfaldet anmeldes desuden til begravelsesmyndigheden (sognepræsten) evt. via bedemand. Foto/video Ved dåb: efter gudstjenesten. Ved vielse: ved ind- og udgang.

Kirkelige handlinger