Dåb

Dåb, konfirmation, vielse og begravelse i Valgmenigheden følger de samme autoriserede ritualer som i den øvrige del af Folkekirke. Dåb og Vielse har samme juridiske gyldighed som i den øvrige del af Folkekirken. Der betales ikke kirkeskat men medlemsbidrag til Bøvling menighed . DÅB Ønsker I jeres barn døbt i Mariekirken, Bøvling Valgmenighed, retter I henvendelse til præsten i god tid. Der aftales et møde med præsten. Til samtalen bedes I medbringe barnets fødselsoplysninger samt navne og adresser på dem, som I ønsker som faddere til jeres barn. Som fadder skal man selv være døbt og over konfirmationsalderen..

Dåb