Begravelse

Dåb, konfirmation, vielse og begravelse i Valgmenigheden følger de samme autoriserede ritualer som i den øvrige del af Folkekirke. Dåb og Vielse har samme juridiske gyldighed som i den øvrige del af Folkekirken. Der betales ikke kirkeskat men medlemsbidrag til Bøvling menighed . BEGRAVELSE /BISÆTTELSE Begravelse eller bisættelse er gratis, når afdøde var medlem af valgmenigheden. De pårørende retter henvendelse til præsten for en nærmere aftale og fastsættelse af den kirkelige handling.

Begravelse / Bisættelse